Teidän asiakkaiden jakamat palautteet ovat ensiarvoisen tärkeitä ja merkityksellisiä yrityksellemme. Hyvinvointi Hellitä kehittää palveluja palautteiden perusteella. Alla asiakkaiden kokemuksia palveluista.

Lempeä jooga

“Tänä syksynä olen osallistunut joogatunneille ensimmäistä kertaa. Olen nauttinut tuntien levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Vaikka en kehoni puolesta aina taivukkaan jokaiseen ohjaajan liikkeeseen, niin hänen kannustavat sanansa saavat minut ainakin yrittämään tekemään parhaani.” 

“Rentouttava jooga on ollut sopivasti haastavaa, liikkeitä on voinut muunnella oman taidon ja kyvyn mukaan. Tunnit ovat olleet vaihtelevan erilaisia mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Jaanan tapa ohjata tunteja on erityisen miellyttävä, kohtaava ja lämmin.” 

“Nimensä mukaisesti tunti on ollut todellakin lempeä jooga, josta kaikenlainen suorittaminen on pois. Ihana että jossain arjen seassa on mahdollisuus hiljentyä ja rauhoittua huoltamaan omaa mieltä ja kehoa. Jaana sinä ohjaajana ihanasti muistutat meitä aina kuuntelemaan omaa kehoa, tekemään asiat itselle sopivalla tavalla. Muistutat, ettei ole mitään tarvetta suorittaa tai todistaa kenellekään mitään. Jooga, juuri tällaisena, on auttanut minua surutyössäni keskittymään olennaiseen, hengittämiseen ja lempeyteen itseäni kohtaan. Kiitos siitä!” 

“Jaana on erittäin hyvä ohjaaja. Hän huomioi loistavasti myös aloittelijat ja luo ympärilleen hyväksyvän ilmapiirin.”

“Kun tunnille menee, on tunne että juuri minä olen erityisen tervetullut; ohjaaja ottaa yksilöllisesti jokaisen joogaajan vastaan. Liikkeet ovat monipuoliset, usein liikkeestä näytetään kaksi eri vaihtoehtoa, josta joogaaja itse valitsee itselleen juuri sen sopivamman.  Jokainen tunti on erilainen, mielenkiinnolla odotan seuraavaa tuntia. Taustamusiikki ja lempeä valaistus luovat rauhallisen tunnelman. Nyt kun olen tottunut joogakeskiviikkoihin, ei ole mitään syytä lopettaa niitä; haluan jatkossakin hellittää hetkeksi.”

“Lempeä joogatunnit ovat olleet kyllä hyviä, sopiva aika ja sopivasti vaativia venytyksiä ja liikesarjoja, joissa pysyy mukana. Sinun ohjaamistyylisi on selkeä ja rauhallinen. Myös esimerkkiliikkeet ovat hyvin näytettyjä, että itekki tajuaa. Oikein hyvä kokonaisuus.” 

“Mukava ja rentouttava lempeä jooga. Aiemmin jooga harrastaneellekin ihan hyvä. Itsellä ollut hieman taukoa, niin rauhassa voi mieliin palautella opittuja asanoita. Suosittelen.”

“Olen nauttinut kovasti Jaanan lempeän joogan tunneista, joilla on tehty monipuolisia harjoituksia. Jaana on ohjaajana taitava; hän osaa olla kannustava ja rohkaisee haastamaan sopivasti itseäni. Tunneilla on tekemisen meininkiä, mutta myös loppurentoutus. Loppurentoutuksessa todellakin rentoutuu ja pääsee irti arjen jutuista.  Olen tykännyt myös siitä, että jos jokin harjoitus on ollut minulle hankala, Jaana osaa neuvoa ja ohjata monia vaihtoehtoisia harjoitteita.”

 

Yrityksien/yhteisöjen palautteita

“Rentoutustunti oli todella monipuolinen ja loppurentoutus mahtava. Tällainen olisi tosi ihana aina työviikon päätteeksi.”

“Sekä itse että henkilökunta on ollut tyytyväinen illan kokonaisuuteen. Tunnelma oli rauhoittava, tiedolliselle osuudelle antoi syvyyttä sinun omat kokemukset ja osasit hienosti reagoida tilanteisiin. Kiitos!”

“Rentoutus oli mukava ja rentouttava.”

“Äänimaljarentoutus oli uusi, ihana kokemus. Osallistun mielellään uudestaankin. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

“Äänimaljarentoutus oli erittäin miellyttävä kokemus. Ohjaajan ääni oli rauhoittava. Kokonaisuudessaan oikein toimiva pysäytys arjen keskellä.”

“Kiitos työssä jaksamisen luennosta. Sitä jaksoi todella hyvin seurata, koska välissä teimme hyödyllisiä harjoituksia. Esitit asiat ymmärrettävästi. Itse ainakin sain hyviä vinkkejä arkeen.”

“Äänimaljarentoutus oli ihanan rentouttava ja rauhoittava kokemus. Nukahdin pikaisesti ja heräsin todella virkistyneenä. Suosittelen lämpimästi!”

 

Lapsijooga-/rentoutuskoulutus

”Sinulla on miellyttävä ääni koulutukseen: rauhallinen, selkeä ja kuitenkin ilmeikäs. Yhdistit todellakin muistettavalla tavalla sekä meidän aikuisten että oppilaiden stressin aiheet niin, että omakohtainen elämys saa muistamaan tämän koulutuksen pitkään. Perustelut ja faktatieto oli selkeää ja “jalat maassa”- asiaa. Harjoitukset ovat helposti, ilman monimutkaista välineistöä ja nopeasti “esille otettavat”. Olit osannut tiivistää esityksen hyviin dioihin; ei ollut uuvuttavaa kalvomarssia, vaan ehti rauhassa myös tuumailla asiaa kunkin kuvan kohdalla.”

“Lapsijoogakoulutus oli todella antoisa ja rentouttava koulutus. Olisi mukavaa, jos tästä järjestettäisiin jatkokurssi, jossa voisi syventää omaa osaamistaan tällä alueella.”

“Osallistuin lapsijoogakoulutukseen, ja sain hyviä vinkkejä työhöni. Kokeilin joitain juttuja jo seuraavana päivänä työssäni eskarissa, ja lapset lähtivät innolla mukaan tekemään asanoita. Jaana oli kouluttajana ihanan rauhallinen ja miellyttävä, ja koulutuksessa oli tasapainossa teoria ja käytännön harjoitteet. Jäi hyvä olo loppupäivään.”

“Kävin lastentarhanopettajille ja luokanopettajille suunnatun lapsijoogakoulutuksen. Koulutus oli oikein hyvä: sain riittävästi taustatietoa ja ymmärrystä lapsijoogatuokion suunnittelusta, toimintatavoista sekä hyödyistä, jotta pystyn ohjaamaan joogatuokioita lapsille. Sain hyviä vinkkejä, jotka voin helposti ottaa käyttöön päiväkodin arkeen joko sellaisenaan tai sovellettuina. Suosittelen!”

“Olin lapsijoogakoulutuksessa ja pidin kovasti koulutuksesta. Jaana osasi suunnitella mukavan kokonaisuuden, jossa teoria ja käytäntö vuorottelivat järkevästi. Jaana on ohjaajana ja kouluttajana erittäin selkeä, asiantunteva ja innostava. Sain hyviä vinkkejä ja kokonaisia opetustuokioita omaan opettajan työhöni.”

“Lapsijoogakoulutus oli erittäin onnistunut. Ohjaaja on erittäin asiantunteva ja asiansa osaava. Koulutuksessa oli mahtavaa, varsinkin, kun (kotiin) työpaikalle viemisiksi tuli kaksi mahtavaa valmista ohjelmaa!”

“Lapsijoogakoulutus oli antoisa ja monia ideoita herättävä.”

“Olen vetänyt eskareille joogaa 4 vuotta. Lapsijoogakoulutus antoi uusia ideoita miten voin sisällyttää jo harjoitellut liikkeet satuun.”

“Osallistuin Lapsijooga-koulutukseen, jonka jälkeen osasin itsenäisesti pitää lyhyen joogatuokion omalle luokalleni. “

“Kävin Jaanan ohjaamassa lapsijoogakoulutuksessa. Jaana on erittäin innostava ja ammattitaitoinen ohjaaja. Koulutus oli hyvin suunniteltu kokonaisuus, josta sai uusia vinkkejä työelämään. Teoria ja käytännön harjoitukset lomittuivat hyvin yhteen.”

“Kiitos hyvästä lapsijoogakoulutuksesta! Opetustyyli oli toiminnallinen ja innostava. Sain paljon uusia ideoita lapsijoogaan iltapäivästä, vaikka olen ohjannut lapsille satujoogaa päiväkodissa jo monta vuotta. Kokeilin heti seuraavana päivänä muutamia harjoituksia pajassa lasten kanssa, toimivat hyvin.”

 

Kivunhallintaryhmä

“Jaana on innostunut ja asioihin syvästi perehtynyt ohjaaja, jonka oma elämänkokemus näkyy luontevassa ja vahvasti läsnäolevassa ohjaustyylissä. Olin hänen kivunhallintakurssilla, ja sain paljon eväitä kivun kohtaamiseen ja käsittelyyn. Ryhmässä oli lämmin, luottamuksellinen ilmapiiri. Joka viikko odotti sitä, että sai jakaa asioita ja tunsi tulevansa aidosti kohdatuksi, hoidetuksi. Suosittelen lämpimästi!”

“Kiitos Jaana tiistai-illoista. Kiitos, että sain tulla kipeänä ja väsyneenäkin. Sinä tervehdit  aina huolehtivana ja sallivana, toit kupin teetä. Jokaisena iltana  toivotit ajattelemaan  eri tavalla  kuin  mihin yksin  olin  jumiutunut. Luomasi rauhallinen ja positiivinen ilmapiiri on mukanani joka päivä.”

 

Mindfulness-ohjaus

“Kävin syksyllä kuuden kerran mindfulness-ohjauksen. Sain ohjauksessa paljon konkreettisia työkaluja työn, arjen ja oman elämäni tasapainottamiseen sekä stressinhallintaan. Konkreettisten työkalujen lisäksi kohtaaminen, kohdatuksi tuleminen sekä oman elämän äärelle pysähtyminen olivat todella sydäntä ja mieltä avaavia kokemuksia. Sain myös paljon uusia näkökulmia oman elämäni asioiden tarkasteluun. Suosittelen lämpimästi!”

“On ollut todella suuri ilo saada olla ohjauksessasi. Sinulla on todellinen taito, kuunnella ja kuulla, keskustella, kohdata ja olla läsnä. Pystyt omilla kokemuksillasi ja näkemyksilläsi avaamaan ja avartamaan ohjattavasi tilanteita, näkemyksiä ja ajattelua ja sitä kautta autat toista löytämään uusia ratkaisuja, toimintatapoja ja ajattelumalleja oman elämänsä ja arkensa tueksi. Sinulla on myös kyky saada ihminen näkemään asioita, jotka ovat aiemmin olleet häneltä itseltään piilossa tai jotka ovat vain häilyneet jossakin tietoisen mielen rajamailla. Sinulla on taito tuoda ne näkyviksi. Olen saanut ohjauksista todella paljon työkaluja elämääni ja myös uusia näkökulmia siihen, miten omassa arjessani ja ajattelussani voin toimia.”

 

Luova tanssi/ Tunneliike

“Tunneillasi on ollut kiva olla. Ohjaat varmalla ja lämpimällä otteella. Kokemus ja kouluttautuneisuus yhdistyy mahtavasti persoonaasi.  Harjoitteiden muodot ja tekniikat ovat hyviä, ideoita tuntuu riittävän. Joskus en osaa siinä heti harjoituksen päätyttyä sanoittaa, miltä se tuntui, vaikka ohjaajana haluaisit kuulla kommentteja. Voi olla, että me keski-ikäiset saamme voimaa vain siitä, että ilmaiseva liike tuo tunteita ja muita virikkeitä tullessaan ja sitten ne myös menee menojaan, huuhtoo meitä ja antaa kulloinkin tarvittavaa energiaa…..joskus rauhoittumista, pysähtymistä.”

“Jaana on ohjaajana empaattinen ja kannustava. Tunneille on helppo mennä, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Tunneilla voi tehdä harjoituksia täysin oman tason mukaisesti ja ilmapiiri on välitön. Suosittelen lämpimästi!”

“Luova tanssi mukava hetki itselle, sopivan pieni ryhmä.” 

“Luova tanssi on osoittautunut oikeaksi harrastusvalinnaksi. Tunneilla on rento tunnelma ja voin olla rohkeasti oma itseni. Harjoitukset voi tehdä omalla tasollaan, mutta sopivasti haastetaan myös kokeilemaan uutta. Jaanan ohjaus on lempeää ja koen onnistuvani joka kerta. Sykettäkin nostetaan välillä ja lopussa aina ihana rentoutus. 1,5 tuntia vilahtaa liiankin nopeasti.” 

“Olen lähempänä 60 vuotta ja inhoan melkein kaikkea liikuntaa. Mutta tämä luova tanssi on mukavaa. Kumma miten hyvä musiikki ja vapaus liikkua miten tahtoo, saa ihmisen ylittämään itsensä. Lopuksi on mukava rauhoittua loppurentoutuksen aikana.”

 

hyvinvointipäivät

“Osallistuin Jaanan järjestämään rentouttavaan hyvinvointilauantaihin marraskuun kaamoksessa. Ihana ja ammattitaitoisesti ohjattu tilaisuus, joka toi lisäpuhtia arkeen. Suosittelen!”

“Hyvin rakennettu päivä. Jaanan ohjauskokemus näkyy työssä ja se näkyy aikataulutuksessa, jäsennyksessä ja asiakkaan kohtaamisessa. Lämmin kiitos!”

“Kiitoksia Hellitä hetkeksi -päivästä. Tykkäsin kokonaisuudessaan sisällöstä, ohjauksesta ja käytännön järjestelyistä, kaikki oli onnistunutta. Sisältö oli minulle hyvin tarpeellinen: keinoja stressin lievittämiseen. Jaanan ohjaus oli ihanan rauhallista ja rentouttavaa. Käytännön järjestelyt oli hoidettu hyvin, minun tarvitsi tulla vain paikalle ja kaikki hoitui hyvin. Kiitokset vielä kerran.”

“Olipa ihana ilta Jaanan ohjauksessa! Kiireet ja arkiasiat unohtuivat ulkopuolelle ja puolitoistatuntinen kului nopeasti. Ihailen Jaanan sydämellistä tapaa kohdata eri ihmiset. On myös turvallista olla tunneilla, joissa ohjataan selkeästi ja toiminnat vaihtelevat sopivasti. Kiitos – tulen uudestaan!”

“Lämmin kiitos todella ihanasta miniretriitistä joka antoi voimia, iloa, valoa ja läsnäoloa arkeen. Loistava mahdollisuus hiljentyä hetkeksi itsensä äärelle ja ottaa itselleen aikaa. Toivottavasti miniretriittejä tulee olemaan myös jatkossa!”

“Kiitos Jaana ihanasta kurssista. Rauhallinen olo säilyi koko loppupäivän. Jännä oli aamulla huomata, miten lihakset oli jotenkin kipeänä, vaikkei varsinaista hikiliikuntaa ollutkaan. Jotain lihasaktivointia näköjään tapahtui. Mutta pääasia kuitenkin, että mieli rauhoittui.”

 

Lapsi-aikuinen SATUJUMPPA /jooga

“Ihanan rauhallinen tunnelma ja tosi kiva, kun oli tarina minkä pohjalta edettiin. Liikkeet olivat kivan vaihtelevia. Tehtiin yksin ja yhdessä. Äiti ja lapsi viihtyivät.”

“Lapsi-aikuinen jooga oli tosi rentouttava ja mukava tunti. Viisivuotias muksu toivoi, että joogaan pääsisi joka viikonloppu. Suosittelen!”

“Meidän perhe on tykännyt kovasti satujumpasta! Mukavan rento tunnelma. Lapsi jaksaa olla mukana, kun jumppa on vaihtelevaa ja hauskaa. Jaana eläytyy mahtavasti ja ottaa lapset hienosti huomioon. Loppurentoutus on kiva.”

 

Access Bars -hoito

“Access Bars -hoito oli aivan mieletön. Pitkään jatkunut stressi on saanut koko kehon ja mielen jännitystilaan ja on ollut vaikea rentoutua. Jaanan pöydällä pääsin todella rentoutumisen tilaan. Nukahtelin ja hoidon jälkeen olo oli todella levännyt. Oli vähän outoakin, kun näin värejä ja mieleen tuli muistoja, mutta miellyttävällä tavalla. Suosittelen!”

 

JAANA-OPE

”Jaana-open kanssa tunnit meni lentäen! Jaana kannusti minua yrittämään enemmän ja neuvoi uusia tapoja opiskella. Rentoutusharjoitukset oli kivoja.”

”Lapsemme saama yksityisopetus oli asiantuntevaa. Jaana oli hyvin valmistellut opetustuokiot, jotka olivat vaihtelevia ja käytännönläheisiä. Lapsemme sai vahvistusta ja ohjausta niihin asioihin, joihin kaipasi apua. Suosittelemme!”

”Kiitos Jaana-ope, kun ohjasit lastamme tekemään läksyt ja kertaamaan kokeisiin itsenäisemmin. Arjen rutiinitkin selkiytyivät. Muutamat rentoutusharjoitukset ovat nyt koko perheen käytössä!”