Teidän asiakkaiden jakamat palautteet ovat ensiarvoisen tärkeitä ja merkityksellisiä yrityksellemme. Hyvinvointi Hellitä kehittää palveluja ja niiden sisältöjä  palautteiden perusteella. Alla asiakkaiden kokemuksia palveluista.

Lempeä jooga

“Tänä syksynä olen osallistunut joogatunneille ensimmäistä kertaa. Olen nauttinut tuntien levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Vaikka en kehoni puolesta aina taivukkaan jokaiseen ohjaajan liikkeeseen, niin hänen kannustavat sanansa saavat minut ainakin yrittämään tekemään parhaani.” 

“Rentouttava jooga on ollut sopivasti haastavaa, liikkeitä on voinut muunnella oman taidon ja kyvyn mukaan. Tunnit ovat olleet vaihtelevan erilaisia mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Jaanan tapa ohjata tunteja on erityisen miellyttävä, kohtaava ja lämmin.” 

“Nimensä mukaisesti tunti on ollut todellakin lempeä jooga, josta kaikenlainen suorittaminen on pois. Ihana että jossain arjen seassa on mahdollisuus hiljentyä ja rauhoittua huoltamaan omaa mieltä ja kehoa. Jaana sinä ohjaajana ihanasti muistutat meitä aina kuuntelemaan omaa kehoa, tekemään asiat itselle sopivalla tavalla. Muistutat, ettei ole mitään tarvetta suorittaa tai todistaa kenellekään mitään. Jooga, juuri tällaisena, on auttanut minua surutyössäni keskittymään olennaiseen, hengittämiseen ja lempeyteen itseäni kohtaan. Kiitos siitä!” 

“Jaana on erittäin hyvä ohjaaja. Hän huomioi loistavasti myös aloittelijat ja luo ympärilleen hyväksyvän ilmapiirin.”

“Kun tunnille menee, on tunne että juuri minä olen erityisen tervetullut; ohjaaja ottaa yksilöllisesti jokaisen joogaajan vastaan. Liikkeet ovat monipuoliset, usein liikkeestä näytetään kaksi eri vaihtoehtoa, josta joogaaja itse valitsee itselleen juuri sen sopivamman.  Jokainen tunti on erilainen, mielenkiinnolla odotan seuraavaa tuntia. Taustamusiikki ja lempeä valaistus luovat rauhallisen tunnelman. Nyt kun olen tottunut joogakeskiviikkoihin, ei ole mitään syytä lopettaa niitä; haluan jatkossakin hellittää hetkeksi.”

“Lempeä joogatunnit ovat olleet kyllä hyviä, sopiva aika ja sopivasti vaativia venytyksiä ja liikesarjoja, joissa pysyy mukana. Sinun ohjaamistyylisi on selkeä ja rauhallinen. Myös esimerkkiliikkeet ovat hyvin näytettyjä, että itekki tajuaa. Oikein hyvä kokonaisuus.” 

“Mukava ja rentouttava lempeä jooga. Aiemmin jooga harrastaneellekin ihan hyvä. Itsellä ollut hieman taukoa, niin rauhassa voi mieliin palautella opittuja asanoita. Suosittelen.”

“Olen nauttinut kovasti Jaanan lempeän joogan tunneista, joilla on tehty monipuolisia harjoituksia. Jaana on ohjaajana taitava; hän osaa olla kannustava ja rohkaisee haastamaan sopivasti itseäni. Tunneilla on tekemisen meininkiä, mutta myös loppurentoutus. Loppurentoutuksessa todellakin rentoutuu ja pääsee irti arjen jutuista.  Olen tykännyt myös siitä, että jos jokin harjoitus on ollut minulle hankala, Jaana osaa neuvoa ja ohjata monia vaihtoehtoisia harjoitteita.”

 

Kivunhallintaryhmä

“Jaana on innostunut ja asioihin syvästi perehtynyt ohjaaja, jonka oma elämänkokemus näkyy luontevassa ja vahvasti läsnäolevassa ohjaustyylissä. Olin hänen kivunhallintakurssilla, ja sain paljon eväitä kivun kohtaamiseen ja käsittelyyn. Ryhmässä oli lämmin, luottamuksellinen ilmapiiri. Joka viikko odotti sitä, että sai jakaa asioita ja tunsi tulevansa aidosti kohdatuksi, hoidetuksi. Suosittelen lämpimästi!”

“Kiitos Jaana tiistai-illoista. Kiitos, että sain tulla kipeänä ja väsyneenäkin. Sinä tervehdit  aina huolehtivana ja sallivana, toit kupin teetä. Jokaisena iltana  toivotit ajattelemaan  eri tavalla  kuin  mihin yksin  olin  jumiutunut. Luomasi rauhallinen ja positiivinen ilmapiiri on mukanani joka päivä.”

 

Luova tanssi

“Tunneillasi on ollut kiva olla. Ohjaat varmalla ja lämpimällä otteella. Kokemus ja kouluttautuneisuus yhdistyy mahtavasti persoonaasi.  Harjoitteiden muodot ja tekniikat ovat hyviä, ideoita tuntuu riittävän. Joskus en osaa siinä heti harjoituksen päätyttyä sanoittaa, miltä se tuntui, vaikka ohjaajana haluaisit kuulla kommentteja. Voi olla, että me keski-ikäiset saamme voimaa vain siitä, että ilmaiseva liike tuo tunteita ja muita virikkeitä tullessaan ja sitten ne myös menee menojaan, huuhtoo meitä ja antaa kulloinkin tarvittavaa energiaa…..joskus rauhoittumista, pysähtymistä.”

“Jaana on ohjaajana empaattinen ja kannustava. Tunneille on helppo mennä, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Tunneilla voi tehdä harjoituksia täysin oman tason mukaisesti ja ilmapiiri on välitön. Suosittelen lämpimästi!”

“Luova tanssi mukava hetki itselle, sopivan pieni ryhmä.” 

“Luova tanssi on osoittautunut oikeaksi harrastusvalinnaksi. Tunneilla on rento tunnelma ja voin olla rohkeasti oma itseni. Harjoitukset voi tehdä omalla tasollaan, mutta sopivasti haastetaan myös kokeilemaan uutta. Jaanan ohjaus on lempeää ja koen onnistuvani joka kerta. Sykettäkin nostetaan välillä ja lopussa aina ihana rentoutus. 1,5 tuntia vilahtaa liiankin nopeasti.” 

“Olen lähempänä 60 vuotta ja inhoan melkein kaikkea liikuntaa. Mutta tämä luova tanssi on mukavaa. Kumma miten hyvä musiikki ja vapaus liikkua miten tahtoo, saa ihmisen ylittämään itsensä. Lopuksi on mukava rauhoittua loppurentoutuksen aikana.”