Veloitukseton alkutapaaminen!

(Koskee yksilötuntien opetuspaketteja.) Varatkaa veloitukseton noin 60 minuutin alkutapaaminen, jossa keskustellaan mm. yksityisopetuksen tarpeista ja tavoitteista, mahdollisista koulunkäyntiin tai muihin asioihin liittyvistä haasteista. Juttelen sekä aikuisten ja lapsen kanssa. Alkutapaaminen ei sitouta opetustuntien tilaamiseen. Tapaamisen jälkeen teemme yhteisen päätöksen mahdollisen yhteistyön aloittamisesta.

 

HINNAT

Hinnat sisältävät alv 24%. Työskentelen Oulun seudulla. Hintaan lisätään matkakorvaus /opetuskerta. Matkakorvaus määräytyy etäisyyden perusteella (5-10 €).

Yksilötunnit

Tunnit voidaan toteuttaa myös etänä! Etäopetus toteutetaan netti- ja videoyhteyden avulla, ja vaatii yhteydenpitoon sopivan laitteen (tietokone, ipad tms.). Etäyhteys otetaan Zoomilla, joka on asiakkaalle ilmainen verkkokokousohjelmisto.

 

Opetuspaketti 5 x 60 min

Hinta: 300 €

 

Opetuspaketti 10 x 60 min

Hinta: 580 €

 

Opetuspaketti 15 x 60 min

Hinta: 840 €

 

1 oppitunti 60 min

Hinta: 65 €

 

2 oppitunnin kokonaisuus 1 x 2h

Hinta: 100 €/krt

   

Etänä 30 min tuokiot! Soveltuvat erinomaisesti esim. läksyjen tekemiseen.

Opetuspaketti 5 x  30 min

Hinta: 150 €

 

Pienryhmätunnit

Pienryhmätunnit sopivat saman perheen eri-/samanikäisille lapsille tai eri perheiden eri-/samanikäisille lapsille, jotka tarvitsevat tukea esim. läksyjen teossa. Tunnit toteutetaan yhden perheen kotona.

 

Opetuspaketti 2 lapselle  5 x 60 min 

Hinta: 200 € /hlö

 

2 oppitunnin kokonaisuus 1 x 2h 

2 lapselle 

Hinta: 60 € /hlö /krt  

 

3 lapselle  

Hinta: 50 € /hlö /krt