MINÄ JA KIPU -ryhmä 12.3.-16.4.2019

Onko sinulla kipuja, jotka kulkevat rinnallasi ja vievät arjessa voimia? Voiko kivun kanssa opetella tulemaan toimeen? Ryhmässä keskustellaan omista kokemuksista turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhmässä meillä jokaisella on omakohtaisia kokemuksia kivusta, joten tiedämme mistä puhumme. Pohdimme, millaisia tunteita ja ajatuksia kivun tuntemukset herättävät sekä miten kipu vaikuttaa käyttäytymiseen ja arjen hallintaan. Saat tietoa ja uusia näkökulmia mm. kehon kuuntelemiseen ja kivun tuntemusten tarkkailuun. Saat tietoa myös stressin vaikutuksesta ihmiskehoon ja -mieleen. Etsimme yhdessä tunnistamattomia voimavarojasi, joilla voit vaikuttaa myönteisesti kipukokemuksiisi.

Rentoutumisen ja mindfulnessin hyödyt kivunhallinnassa ovat kiistattomat: stressihormonit laskevat, hermosto rauhoittuu, kehontuntemus kasvaa jne. Teemme erilaisia käytännön harjoituksia harjoitellen mm. havainnointia, huomion suuntaamista, keskittymistä, hyväksymistä, irti päästämistä. Kehitämme läsnäoloamme keho- ja mielikuvaharjoitusten avulla. Teemme lempeitä rentoutusharjoituksia. Saat vaihtoehtoisia näkökulmia ja toimintatapoja. Saat työkaluja omaan arkeesi. Tule rohkeasti mukaan!

Ryhmä alkaa 12.3.2019! Kokoontumiset tiistaisin klo 18-20. Kokoonnumme 6 kertaa.

Aika: Tiistaisin klo 18.00-20.00

Hinta: 159 € / 6 x 2h

Hintaan sisältyy muistiinpanovihko. Tarjolla teetä.

Paikka: Isokatu 82 (Oulun Suolahoitola), 90120 Oulu

Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita tulee vähintään viisi. Ryhmään otetaan 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.