LEMPEÄ JOOGA

Tule joogaamaan lempeästi ja turvallisesti omaa kehoa kuunnellen. Teemme helppoja joogan kehonharjoituksia ja asentoja eli asanoita yhdistäen rentoutukseen ja mindfulnessiin.  Annamme kehollemme ja mielellemme hyvän olon tunteen. Joskus mieli ja keho käy ylikierroksilla; silloin on helpointa aloittaa kehon rauhoittaminen venytysten ja liikkeen avulla. Mieli tulee kyllä perässä. Jooga mm. rauhoittaa sydämen sykettä, lisää hapenottokykyä ja liikkuvuutta, parantaa tasapainoa, koordinaatiota ja keskittymiskykyä, vähentää stressiä, kasvattaa kehontuntemusta ja piristää. Joogassa yhdistyy kehon fyysiset harjoitteet mielen läsnäolon tarkkailuun ja harjoittamiseen. Yksi fyysinen tavoite on pitää selkäranka notkeana ja vahvana. Hengitys on olennaisessa osassa; se on silta kehon ja mielen välillä. Hengitetään niin, että se tuntuu hyvältä eli kuunnellaan itseä. Tunti päättyy aina noin 10 minuutin rentoutusharjoitukseen.

Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Tule joogaamaan sallivassa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

Ota tunneille mukaan oma alusta ja juotavaa sekä halutessasi villasukat/muuta lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten.

Aika: Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Kevätkausi 9.1.-15.5.2019 (vkot 2-20). Tuntia ei ole 6.3. (hiihtoloma) ja 1.5. (Vappu).

Hinta: 159 € / kevätkausi (17 krt) tai  50 € / 5 krt

Paikka: Huonesuon päiväkoti, Leväsuontie 19, 90630 Oulu. Sisäänkäynnin edestä löytyy parkkipaikkoja.

Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta.

Voit tulla tutustumaan 10 € kertamaksulla!