LUOVA TANSSI

Tämä on juuri sinulle, joka haluat liikkua luovasti kehollasi ilman valmiita askelsarjoja. Parhaimmillaan luova tanssi vapauttaa lihasjännityksiä sekä tunnelukkoja, rentouttaa, antaa energiaa, puhdistaa, vahvistaa lihaksia, kasvattaa kehontuntemusta, lisää hapenottokykyä ja antaa itseluottamusta. Tunnilla liikutaan välillä rauhallisesti ja välillä niin, että syke varmasti nousee. Tutustutaan omaan kehoon, ilmaistaan itseämme ilman paineita, liikutaan yksin yhdessä ja välillä kontaktia ottaen. Liikumme monipuolisen musiikin tahdittamana. Tunti päättyy aina noin 10 minuutin rentoutusharjoitukseen.

Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta tanssimisesta. Tule juuri sellaisena kuin olet. Riittää, kun sinulla on halu liikkua luovasti. Tule nauttimaan luovan tanssin riemusta sallivassa ilmapiirissä. Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

Ota tunneille mukaan oma alusta, juotavaa ja oma pieni pyyhe sekä halutessasi villasukat / muuta lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Tunneilla liikutaan avojaloin tai tossuilla.

Aika: Maanantaisin klo 18.30-20.00 (90 min)

Kevätkausi 7.1.-13.5.2019 (vkot 2-20) Tuntia ei ole 4.3. (hiihtoloma) ja 22.4. (Pääsiäinen).

Hinta: 199 € / kevätkausi (17 krt) tai  65 € / 5 krt

Paikka: Koskelan päiväkoti, Tuulaakitie 3, 90560 OuluPihalla on parkkipaikkoja. Sisäänkäynti pyörätien puolelta.

Mukaan mahtuu 12 ilmoittautunutta.

Voit tulla tutustumaan 10 € kertamaksulla!