Mindfulness-yksilöohjaus

Tämä on sinulle, joka haluat turvallisessa, luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä ohjausta. Elämässäsi voi olla jokin vaihe tai aihealue, johon haluat kanssakulkijaa ja ohjausta. Ohjauksen tarve voi liittyä esim. työhön, arjen sujumiseen, stressiin, kipuihin, kehon kuntoon, sosiaalisiin suhteisiin, itsetuntemukseen, omien vahvuuksien tunnistamiseen ja käyttöönottoon. Ohjaus sisältää juuri sinun tarpeidesi mukaan sopivan yhdistelmän mm. mindfulnessia, rentoutusharjoituksia, keskustelua, kirjoittamista, luovaa piirtämistä. Ohjaukseen voidaan sisällyttää myös rentouttava hemmotteluhoito tai  Access Bars® hoito.

Ohjauksen tavoitteena on helpottaa senhetkistä elämäntilannettasi, auttaa sinua  oivalluksiin mahdollisista muutostarpeista, selkiyttää ajatuksiasi esim. siitä, mitä elämältäsi haluat, ohjata läsnäoloon, sinua kuormittavien uskomusten irtipäästämiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen sekä voimaan elämässä  paremmin ja elämään täydemmin.

Vastaanotto aina tiistai-iltaisin klo 16-20 (15.1.2019 alkaen) Oulun Suolahoitolan tiloissa (Isokatu 82). Muut päivät sopimuksen mukaan.

Yksilöohjauspaketin hinta 349 €, sisältää 6 tapaamista 3 kuukauden aikana. Ohjauksen kesto: 90 min /krt

 

Yksittäinen käynti: 65 € /krt, 90 min

 

Kysy lisää ja varaa aika: Jaana Vahtola p. 044 9828106 tai

Huom. Peruutukset tulee tehdä viimeistään saman päivän aamuna. Peruuttamaton aika veloitetaan täysimääräisenä.