Tämä on sinulle, joka haluat turvallisessa, luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä ohjausta. Elämässäsi voi olla jokin vaihe tai aihealue, johon haluat kanssakulkijaa ja ohjausta. Ohjauksen tarve voi liittyä esim. työhön, arjen sujumiseen, stressiin, kipuihin, kehon kuntoon, sosiaalisiin suhteisiin, itsetuntemukseen, omien vahvuuksien tunnistamiseen ja käyttöönottoon. Ohjaus sisältää juuri sinun tarpeidesi mukaan sopivan yhdistelmän mm. mindfulnessia, rentoutusharjoituksia, keskustelua, kirjoittamista, luovaa piirtämistä. Ohjaukseen voidaan sisällyttää myös äänimaljarentoutus, rentouttava hemmotteluhoito tai  Access Bars® hoito.

Ohjauksen tavoitteena on helpottaa tämänhetkistä elämäntilannettasi, auttaa sinua  oivalluksiin mahdollisista muutostarpeista, selkiyttää ajatuksiasi esim. siitä, mitä elämältäsi haluat, ohjata läsnäoloon, sinua kuormittavien uskomusten irtipäästämiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen sekä voimaan elämässä  paremmin ja elämään täydemmin.

Vastaanotto sopimuksen mukaan

Yksilöohjauspaketin hinta 340 €, sisältää 5 tapaamista 3 kuukauden  (tai sovitun ajan sisällä) aikana. Ohjauksen kesto: 90 min /kerta

Yksittäinen käynti: 75 € /kerta, 90 min

Kysy lisää ja varaa aika: Jaana Vahtola p. 044 9828106 tai

Huom. Peruutukset tulee tehdä viimeistään saman päivän aamuna. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % maksusta.