Lapsijoogakoulutus omalle päiväkodille / koululle

Koulutuksessa tutustutaan teorian ja käytännön avulla lapsijoogaan. Saatte vinkkejä, kuinka ohjata helppoja lapsijoogatuokioita (esim. 30 min tuokio tai yksittäisinä harjoituksina). Teoriaosuudessa kuulette mm. mitä lapsijooga on, miten lapsijooga vaikuttaa kehon ja mielen tasolla, mitä tulee huomioida lapsijoogaliikkeissä ja ohjaamisessa. Käytännön osuudessa käymme läpi kaksi erilaista noin 30 minuutin mittaista lapsijoogatuokiota (jotka saatte myös kirjallisena). Lapsijoogan avulla voidaan vaikuttaa myönteisesti mm. keskittymiseen, tasapainoon ja liikkuvuuteen. Lapsijooga myös rauhoittaa hermostoa ja rentouttaa. Tuokioiden pohjalla on tarinallisuus ja leikinomaisuus lapsen mielikuvitusta hyödyntäen. Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä.

Hinta: 

349 € / 2 h, alv 0 % (432,76 €, alv 24 %), hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu ja Oulun seutukunnat

Lapsijoogatunti

Voitte tilata päiväkodillenne/koulullenne 45 minuutin mittaisen lapsijoogatunnin, johon voi osallistua lapset (5-vuotiaista ylöspäin) sekä aikuiset. Tunti voi olla esim. jonakin teemapäivänä tai jos haluatte tutustua lapsijoogaan.

Hinta:

69 € / 45 min, alv 0 % (75,90 €, alv 10 %), hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu ja Oulun seutukunnat

Kerhot

Kerhotunteja kouluille! Aiheet alakouluille: lapsijooga, luova liikunta, luova piirtäminen, ilmaisutaito. Aiheet yläkouluille/lukioille: jooga, ilmaisutaito, palautuminen.

Myös erilaisiin koulujen teemapäiviin voi tilata em. palveluja sekä hyvinvointipäiviin työpajoja tms. (aiheina esim. palautuminen, jaksaminen arjessa, itsemyötätunto).

Oulun alue.

Kysykää tarjous!

OTA YHTEYTTÄ

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä viesti