Lapsijoogakoulutus omalle päiväkodille / koululle  2-3 h

Koulutuksessa tutustutaan teorian ja käytännön avulla lapsijoogaan. Saatte vinkkejä, kuinka ohjata helppoja lapsijoogatuokioita (esim. 30 min tuokio tai yksittäisinä harjoituksina). Teoriaosuudessa kuulette mm. mitä lapsijooga on, miten lapsijooga vaikuttaa kehon ja mielen tasolla, mitä tulee huomioida lapsijoogaliikkeissä ja ohjaamisessa. Käytännön osuudessa käymme läpi kaksi erilaista noin 30 minuutin mittaista lapsijoogatuokiota (jotka saatte myös kirjallisena). Lapsijoogan avulla voidaan vaikuttaa myönteisesti mm. keskittymiseen, tasapainoon ja liikkuvuuteen. Lapsijooga myös rauhoittaa hermostoa ja rentouttaa. Tuokioiden pohjalla on tarinallisuus ja leikinomaisuus lapsen mielikuvitusta hyödyntäen. Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

Pyytäkää tarjous! Hintaan vaikuttaa mm. kesto ja osallistujamäärä. Hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Matkakorvaus lisätään, jos koulutuspaikka on Oulun ulkopuolella.

 

Rentoutuksesta apua lasten/ nuorten kanssa työskentelyyn koulutus  1,5-2,5 h

Tässä käytännönläheisessä koutuksessa saatte tietoa stressin vaikutuksista, stressinhallinnasta, rentoutumisen keinoista ja ajatuksen voimasta. Teemme erilaisia rentoutus-, mindfulness- ja mielikuvaharjoituksia, joita on helppo ottaa lasten/ nuorten kanssa. Osallistuja saa samalla omaan työssä jaksamiseen hyviä harjoituksia, joita voi tehdä sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla. Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta rentoutuksesta. Osallistuja saa koulutuksesta mukaan materiaalin.

Koulutus sopii erinomaisesti varhaiskasvatuksen, perusopetuksen sekä toisen asteen koulutuksen työntekijöille.

Pyytäkää tarjous! Hintaan vaikuttaa mm. kesto ja osallistujamäärä. Hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Matkakorvaus lisätään, jos koulutuspaikka on Oulun ulkopuolella.

ONNISTUU MYÖS ETÄNÄ!

 

Satujumppa- /lapsijooga- / rentoutustuokio lapsille ja nuorille

Päiväkodit, koulut, kerhot, urheiluseurat: Tilatkaa 45 minuutin mittainen tuokio! 

Hinta: 99 € / 45 min, alv 0 % (108,90 €, alv 10 %), hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu ja Oulun seutukunnat

 

Hyvinvoinnin työpaja

Koulut ja urheiluseurat! Tilatkaa työpaja, jossa aiheina esim. palautuminen, jaksaminen arjessa,  itsemyötätunto. Työpajaan voidaan yhdistää rentoutustuokio ym. käytännön harjoituksia. Kysykää tarjous! Oulu ja Oulun seutukunnat

OTA YHTEYTTÄ

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä viesti