RENTOUTUSRYHMÄT TYÖPAIKALLA

Rentoutus työpäivän sisällä

Onko teille tärkeää, että työntekijät jaksavat hyvin? Oletteko te rohkeita, ja uskallatte kokeilla jotain uutta työssä jaksamisen edistämiseksi? Jo lyhyt tauko työpäivän keskellä voi parantaa työntekijän vireystilaa. 20-30 minuutin ohjattu rentoutustuokio ei ole työpäivän tuottavuudesta pois vaan päinvastoin: Kun hermosto rauhoittuu, stressihormonit laskee, palautuu, mieli rauhoittuu tai virkistyy, keskittymiskyky paranee ym. niin työntekijä jaksaa  paremmin. Lyhyet vaikutukset tuntuvat siinä hetkessä ja työpäivän loppuun, pidemmät vaikutukset alkavat tuntua pikkuhiljaa.

Rentoutustuokiossa tehdään helppoja kehoharjoituksia, joilla avataan, venytellään ja lämmitetään kehoa. Annetaan rentoutus sekä keholle että mielelle. Teemme mielen läsnäoloharjoituksia kehollisuuden kautta sekä mielikuvaharjoitusten avulla. Hengitys on olennaisessa osassa. Tasapainoisemman hengityksen avulla mm. hengitys syvenee, happea virtaa kehoon, lihakset rentoutuvat, läsnäolo kasvaa.

Rentoutus voisi olla kerran viikossa keskellä työpäivää teille sopivana ajankohtana. Koko työyhteisö voi osallistua tai sitten kokoatte halukkaat osallistujat, jotka sitoutuvat jaksoon. Jakso voi olla esimerkiksi kahdeksan kertaa (eli 8 vkon ajan). Rentoutustuokio vaatii vain tilan työpaikaltanne. Tuokio voidaan toteuttaa tyhjässä tilassa (jolloin harjoitukset tehdään alustoilla) tai tilassa, jossa on tuolit (jolloin harjoitukset tehdään istuallaan ja seisaallaan). Erityisiä liikuntavaatteita ei tarvitse vaihtaa.

Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

 

Aika: 20-30 min /krt

Hinta: 59 € /krt, alv 0 % (64,90 € /krt, alv 10 %) Oulun alue

 

Rentoutus työpäivän jälkeen

 Vai haluatteko tarjota työyhteisöllenne mahdollisuuden rentoutustuntiin työpäivän jälkeen?

Tunnilla tehdään lempeitä rentoutusharjoituksia. Teemme monipuolisesti erilaisia harjoituksia eri tasoissa (seisaallaan, istuallaan ja maaten) omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksia voi tehdä kotonakin. Rytmi on pääsääntöisesti rauhallinen, välillä “ravistellaan” kehoa nopeammalla sykkeellä. Kaikki tehdään pakottamatta. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta rentoutuksesta.

Rentoutus voisi olla kerran viikossa teille sopivana ajankohtana (esim. klo 16-17).  Voitte tilata jakson, jonka pituus sovitaan (esim. kahdeksan kertaa tai koko syyskausi). Rentoutustuntia varten työpaikaltanne tulisi löytyä tila (sali tms.) jossa voimme tehdä harjoituksia alustoilla. Mukaan tarvitaan oma alusta, juotavaa, päälle rennot vaatteet. Halutessa voi ottaa myös villasukat /muuta lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten.

Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

 

Aika: 60 min /krt

Hinta: 99 € /krt, alv 0 % (108,90 € /krt, alv 10 %) Oulu ja Oulun seutukunnat

Huom. Jos työntekijät maksavat itse rentoutustunnit (työnantaja antaa tilan), sovitaan jaksokohtainen pakettihinta /hlö erikseen.

 

Ota yhteyttä

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä sähköpostia alla olevan lomakkeen avulla.