Rentoutustunti

Yhteinen rentoutustunti on yksi tapa vaikuttaa myönteisesti työyhteisön hyvinvointiin. Keho ja mieli saavat hetken hengähtää ja palautua ylimääräisestä ärsyketulvasta. Teemme helppoja liikeharjoituksia, joilla avataan, venytellään ja lämmitetään kehoa. Kehon liike johdattelee myös mielen tähän hetkeen ja rauhoittumaan. Teemme myös rauhoittavia hengitysharjoituksia, rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia sekä tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulnessharjoituksia. Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle. Rentoutuksen myönteisiä vaikutuksia voivat olla esim. hermoston rauhoittuminen, stressihormonien laskeminen, palautuminen, mielen rauhoittuminen tai virkistyminen, kehontuntemuksen kasvaminen, keskittymiskyvyn parantuminen, yöunen syveneminen. Harjoituksia voi tehdä kotonakin. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta rentoutuksesta.

Rentoutustunti voi olla kertaluonteinen esim. työpäivän jälkeen tai virkistyspäivien yhteydessä. Voitte tilata myös jakson, jonka pituuden yhdessä sovimme.

Hinta: 149 € / h, alv 0 % (163,90 €, alv 10 %), hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu ja Oulun seutukunnat

Rentoutustuokio työpäivän sisällä

Oletteko te rohkeita, ja uskallatte kokeilla jotain uutta työssä jaksamisen edistämiseksi? Jo lyhyt tauko työpäivän keskellä voi parantaa työntekijän vireystilaa. 20-30 minuutin ohjattu rentoutustuokio vaikka kerran viikossa ei ole työpäivän tuottavuudesta pois vaan päinvastoin. Rentoutuksen myönteisiä vaikutuksia voivat olla esim. hermoston rauhoittuminen, stressihormonien laskeminen, palautuminen, mielen rauhoittuminen tai virkistyminen, kehontuntemuksen kasvaminen, keskittymiskyvyn parantuminen, yöunen syveneminen.

Koko työyhteisö voi osallistua tuokioon tai halukkaat osallistujat, jotka sitoutuvat jaksoon. Rentoutustuokio vaatii vain tilan työpaikaltanne. Tuokio voidaan toteuttaa tyhjässä tilassa (jolloin harjoitukset tehdään alustoilla) tai tilassa, jossa on tuolit (jolloin harjoitukset tehdään istuallaan ja seisaallaan). Harjoituksia voi tehdä kotonakin.

Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta rentoutuksesta.

Hinta: 79 € / 20-30 min, alv 0 % (86,90 €, alv 10 %). Oulun alue

Äänimaljarentoutus 

Tässä ihana tapa rentouttaa keho ja mieli, palautua ylimääräisestä ärsyketulvasta! Alkuun teemme muutaman lempeän rentoutusharjoituksen sekä rentoutumista syventävän mielikuvaharjoituksen, minkä jälkeen laskeudumme äänimaljojen maailmaan. Luvan kanssa saa pötkötellä! Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle. Äänimaljojen ääniaallot ja värähtely resonoivat kehomme nesteissä.

Hinta: 119 € / 45 min, alv 0 % (130,90 €, alv 10 %), hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu ja Oulun seutukunnat

Ota yhteyttä

Jaana Vahtola p. 044 9828 106 

tai lähetä viesti