Rentoutustunti 60 min

Onnistuu myös etänä!

Keho ja mieli saavat hetken hengähtää ja palautua ylimääräisestä ärsyketulvasta. Teemme helppoja kehollisia harjoituksia, joilla venytellään ja lämmitetään kehoa. Kehon liike johdattelee myös mielen tähän hetkeen ja rauhoittumaan. Teemme myös rauhoittavia hengitysharjoituksia ja rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia. Lopussa noin 15 minuutin syvärentouttava äänimaljarentoutus.

Rentoutuksen myönteisiä vaikutuksia: hermoston rauhoittuminen, stressihormonien laskeminen, palautuminen, mielen rauhoittuminen tai virkistyminen, kehontuntemuksen kasvaminen, keskittymiskyvyn parantuminen, yöunen syveneminen. Harjoituksia voi tehdä kotonakin. 

Rentoutustunti voi olla kertaluonteinen esim. työpäivän jälkeen tai virkistyspäivän yhteydessä. Voitte tilata myös jakson, jonka pituuden yhdessä sovimme (kysykää erillinen tarjous).

Hinta: 180 € / h, alv 0 % (198,00 €, alv 10 %), hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu.

 

Rentoutustuokio 30 min työpäivän sisällä

Onnistuu myös etänä!

Jo lyhyt tauko työpäivän keskellä voi parantaa työntekijän vireystilaa. 30 minuutin ohjattu rentoutustuokio vaikka kerran viikossa ei ole työpäivän tuottavuudesta pois vaan päinvastoin. Palautumista voi tapahtua työpäivän aikanakin.

Koko työyhteisö voi osallistua tuokioon tai halukkaat osallistujat, jotka sitoutuvat jaksoon. Rentoutustuokio vaatii vain tilan työpaikaltanne. Tuokio voidaan toteuttaa tyhjässä tilassa (jolloin harjoitukset tehdään alustoilla) tai tilassa, jossa on tuolit (jolloin harjoitukset tehdään istuallaan ja seisaallaan). Harjoituksia voi tehdä kotonakin.

Hinta: 500 € / 6 krt, alv 0 % (550,00 €, alv 10 %). 30 min/krt. Oulu.

 

Äänimaljarentoutus 45 min

Kokeilkaa syvärentouttavaa äänimaljarentoutusta! Alkuun teemme muutaman lempeän kehollisen harjoituksen sekä rentoutumista syventävän mielikuvaharjoituksen, minkä jälkeen laskeudumme äänimaljojen maailmaan. Luvan kanssa saa pötkötellä! Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle. 

Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia ovat mm. hengityksen syveneminen, rentoutuminen, hermoston rauhoittuminen, unen laadun paraneminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Hinta: 140 € / 45 min, alv 0 % (173,60 €, alv 24 %). Hintaan ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu.

 

Suolainen äänimaljarentoutus 45 min (max 4 henkilöä)

Suolahoito ja äänimaljarentoutus samalla kertaa! Istahtakaa tuoliin ja nauttikaa lempeän ihanasta äänimaljarentoutuksesta ja rentouttavasta suolahoidosta. Hermosto, hengityselimistö ja iho kiittää.

Hinta: 140 € / 45 min, alv 0 % (173,60 €, alv 24 %). Hinta sisältää teetarjoilun. Varatkaa aikaa n. 1 h.

Paikka: Oulun Suolahoitola, Kempeleentie 7 B

Virkistystä porukoille 2 h

Hyvinvointi Hellitä ja Oulun Suolahoitola tarjoaa yhteistyössä kaksi hemmotteluhetkeä samassa paketissa: suolahoito ja rentoutustuokio (rentoutus, äänimaljarentoutus tai jooga) tai toiminnallinen luento työssä jaksamisesta. 

Paikka: Oulun Suolahoitola, Kempeleentie 7 B

 

4-6 henkilölle

40 min suolahoito

tauko (tarjolla kahvia ja teetä)

40 min rentoutustuokio tai luento 

Hinta 220 € (sis.alv). Hinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun.

 

7-9 henkilölle

40 min rentoutustuokio tai luento (puolet ryhmästä)

40 min suolahoito (puolet ryhmästä)

tauko (tarjolla kahvia ja teetä)

40 min suolahoito (puolet ryhmästä)

40 min rentoutustuokio tai luento (puolet ryhmästä)

Hinta 300 € (sis.alv). Hinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun.

 

10-12 henkilölle

40 min rentoutustuokio tai luento (puolet ryhmästä)

40 min suolahoito (puolet ryhmästä)

tauko (tarjolla kahvia ja teetä)

40 min suolahoito (puolet ryhmästä)

40 min rentoutustuokio tai luento (puolet ryhmästä)

Hinta 400 € (sis.alv). Hinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun.

 

Voitte tilata virkistyspäiviin tai muihin työyhteisön tilaisuuksiin rentoutuksen lisäksi myös luovaa liikkumista ja/tai yhteistoiminnallisia leikkejä. Rakennetaan teidän toiveidenne mukainen virkistyspäivä. Tarvittaessa rakennamme teille koko päivän (tila + ruokailu). Kysykää tarjousta!

Ota yhteyttä

Jaana Vahtola p. 044 9828 106 

tai lähetä viesti