Mitä tapahtuu, kun ihminen ei voi hyvin, ja haasteet ylittävät käytettävissä olevat voimavarat?

Stressi on hermoston häiriötila. Silloin ihminen voi kokea monenlaisia oireita. Pitkäaikainen stressi heijastuu vahvasti työssä jaksamiseen. Stressinhallintaa voi opetella. Työssä jaksaminen ja stressinhallinta toiminnallisella luennolla saatte tietoa stressistä ja sen vaikutuksista monesta eri näkökulmasta, ja keinoja stressinhallintaan. Teemme erilaisia käytännön harjoituksia, mm. rauhoittavia hengitysharjoituksia ja tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulnessharjoituksia. Saatte työkaluja, joita voi käyttää työpäivän aikana sekä vapaa-ajalla.

Hinta: 

349 € / 2 h, alv 0 % (432,76 €, alv 24 %) / max 25 hlö

399 € / 2 h, alv 0 % (494,76 €, alv 24 %) / yli 25 hlö

Hintoihin ei sisälly mahdollinen tilavuokra. Oulu ja Oulun seutukunnat

 

TYÖHYVINVOINNIN KEHITTÄMINEN

Kun kaipaatte pitkäjänteisempää (useampi kokoontumiskerta) ja tavoitteellista työhyvinvoinnin kehittämistä työpaikallenne, olkaa yhteydessä ja pyytäkää tarjous. Toiminnallisten harjoitusten ja keskustelun kautta luomme teille uusia ratkaisuvaihtoehtoja ja yhteisiä tavoitteita. Saatte uusia näkökulmia ja työkaluja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

 

TYÖNOHJAUS

Jos kaipaatte uudenlaista vaihtoehtoa työnohjaukseen, voimme laatia teille paketin, joka koostuu erilaisista teemoista. Aiheina voi olla esim. työssä jaksaminen ja stressinhallinta, tiimityöskentely, omat vaikutusmahdollisuudet työhyvinvoinnin edistämiseen,  rentoutus, yhteistoiminnalliset harjoitukset. Kysykää lisää ja pyytäkää tarjous!

OTA YHTEYTTÄ

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä viesti