Mitä tapahtuu, kun ihminen ei voi hyvin, ja haasteet ylittävät käytettävissä olevat voimavarat? Stressi on hermoston häiriötila. Silloin ihminen voi kokea monenlaisia tuntemuksia. Pitkäaikainen stressi heijastuu vahvasti työssä jaksamiseen. Tällä toiminnallisella luennolla saatte tietoa stressistä ja sen vaikutuksista monesta eri näkökulmasta. Pohdimme myös ajankäytönhallintaa sekä kuinka vaikuttaa omaan tapaan suhtautua asioihin. Pohdimme, mitä tarkoittaa läsnäolo arjessa sekä itsemyötätunto. Teemme erilaisia käytännön harjoituksia, mm. rauhoittavia hengitysharjoituksia ja tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulnessharjoituksia. Saatte työkaluja, joita voi käyttää työpäivän aikana sekä vapaa-ajalla.

Kesto: 1,5-3 h

ONNISTUU MYÖS ETÄNÄ!

Pyytäkää tarjous! Hintaan vaikuttaa mm. kesto, osallistujamäärä ja mahdollinen tilavuokra. Matkakorvaus lisätään, jos koulutuspaikka on Oulun ulkopuolella.

 

Työnohjaus / Työhyvinvoinnin kehittäminen

Jos kaipaatte uudenlaista vaihtoehtoa työnohjaukseen ja kaipaatte pitkäjänteisempää tavoitteellista työhyvinvoinnin kehittämistä työpaikallenne, voimme laatia teille paketin, joka koostuu erilaisista teemoista. Aiheina voi olla esim. työssä jaksaminen ja stressinhallinta, tiimityöskentely, omat vaikutusmahdollisuudet työhyvinvoinnin edistämiseen,  rentoutus, yhteistoiminnalliset harjoitukset. Saatte uusia näkökulmia ja työkaluja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Kysykää lisää ja pyytäkää tarjous!

OTA YHTEYTTÄ

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä viesti