Mistä on kyse?
Tämä pienryhmä on sinulle, joka haluat tietoa, tukea, keskustelua ja harjoituksia oman jaksamisen tueksi. Jokaisella kerralla pureudutaan jonkin pääteeman ympärille. Teemat muodostavat kokonaisuuden, jonka turvin sinun on helpompi jatkaa arkeasi. Valmennus ei sisällä yksipuolista luennointia vaan tietoa käytännönläheisellä tavalla, näkökulmia pohdittavaksi, keskustelua ryhmäläisten kanssa ja monipuolisesti käytännön harjoituksia. 

 

Millaisia teemoja käsitellään?

1.kerta: VIREYSTiLA JA AJATUSTEN VOIMA

Miltä stressi voi tuntua kehon ja mielen tasolla, miten voin rauhoittaa itseäni ja antaa hermoston palautua. Pystynkö vaikuttamaan ajatuksiini. Mitä tarkoittaa tekemisen ja olemisen mielentila. Miten päästän irti minua kuormittavista uskomuksista. Teemme harjoituksia, jotka purkavat nopeastikin kehon ja mielen ylivireyttä.

2.kerta: ARJESSA JAKSAMINEN

Miten ravinto, liikkuminen ja uni vaikuttavat arjessa jaksamiseeni. Kuinka edistää palautumista. Mitä rentoutuminen on, mitä kehon ja mielen tasolla rentoutuessa tapahtuu. Teemme erilaisia rentoutusharjoituksia.

3.kerta: ITSEMYÖTÄTUNTO

Miten suhtaudun itseeni ja kohtelen itseäni, voiko armollisuus lisätä hyvinvointiani. Miten opin tunnistamaan ja vahvistamaan omia voimavarojani ja vahvuuksiani.  Mitä mindfulness on, miten sitä voi harjoitella. Teemme läsnäolo- ja itsemyötätuntoharjoituksia.

 

Milloin, kuinka monta kertaa ja missä nähdään?
Tiistaisin 16.3. / 23.3. / 30.3.2021 klo 18-20. Kolme kokoontumiskertaa, kolme eri teemaa. Nähdään etänä eli Teamsin välityksellä. Ja jos sen käyttö askarruttaa, ei hätää, lähetän sinulle ohjeet. 

 

Kuinka monta mahtuu mukaan?
Jotta kyse on pienryhmästä, jossa saamme myös keskustella, niin ryhmään otetaan 10 mukaan. Jotta kurssi toteutuu, ilmoittautuneita tulee olla vähintään 7.

 

Mitä tämä maksaa?
Koko valmennuksen hinta on vain 75 €! Kuusi tuntia yhteensä. Ei siis kovin paha hinta vai? Ja katsopa alta, millaisen bonuksen lupaan sinulle!     

            

Bonuksena saat valmennuksen ajaksi neljä rentoutusvideota kotikäyttöön!

Sisältö: 15 min mielikuvamatka, 25 min rentoa ravistelua, venyttelyä ja rentoutusta, 30 min lempeää venyttelyä ja mielikuvamatka, 40 min fyysisempää dynaamista venyttelyä ja rentoutusta.

 

Mihin mennessä ilmoittautua?

Ilmoittaudu mukaan 12.3.2021 mennessä! Saat vahvistuksen mukana kokoontumiskertoja koskevat tarkemmat ohjeet sekä maksuohjeen.

 

Miten ilmoittaudun?

Klikkaa kuvan alta ‘Ilmoittaudu tästä’.

Pienryhmän ohjaajana toimii voimavarakeskeinen mindfulness- ja rentoutusohjaaja Jaana Vahtola