Kaksi lempeää hemmotteluhetkeä samassa paketissa!

 

4-7 henkilölle

40 min rentoutushetki tai toiminnallinen luento

tauko (tarjolla kahvia ja teetä)

40 min suolahuonehoito

Luennon aiheena stressi /työssä jaksaminen

Kokonaiskesto n. 2 h

Yhteishinta 220 € (sis.alv.)

 

8-12 henkilölle

40 min rentoutushetki tai toiminnallinen luento (puolet ryhmästä)

40 min suolahuonehoito (puolet ryhmästä)

tauko (tarjolla kahvia ja teetä)

40 min suolahuonehoito (puolet ryhmästä)

40 min rentoutushetki tai toiminnallinen luento (puolet ryhmästä)

Luennon aiheena stressi /työssä jaksaminen

Kokonaiskesto n. 2 h

Yhteishinta 400 € (sis.alv.)

Isommat ryhmät kysykää tarjousta!

Halutessanne voitte jäädä jatkamaan iltaa Saltteeriin, mistä löytyy 20 henkilölle viihtyisä oleskelutila, minikeittiö astioineen sekä wc. Omat tarjoilut sallittu. Tilavuokra 60 € /4 h tai 100€ /12h (klo 8-22). Oma sisäänkäynti kadulta mahdollistaa vuokrauksen myös muuhun käyttöön, esim. tapaamisiin, koulutuksiin, asiakastilaisuuksiin tai pieniin juhliin.

Jos ette halua suolahuonehoitoa, Hyvinvointi Hellitä Oy tarjoaa Saltteerin tiloissa virkistystä!

Räätälöidään teille mieluisa paketti. Sisältö voi koostua esim. toiminnallisesta luennosta,  rentoutushetkestä, yhteistoiminnallisista harjoituksista ja/tai lempeästä joogasta. Kahvitarjoilun järjestäminen on mahdollista. Maksimihenkilömäärä 10. Kysykää rohkeasti tarjousta!

Hemmotteluhetkien tarkempi kuvaus:

SUOLAHUONEHOITO

Suolahoidolla hoidetaan hengitys- ja iho-ongelmia sekä rentoutetaan elimistöä. Sarjahoidon vaikutuksena on esim. hengityksen helpottuminen, ihon pehmentyminen ja yöunen laadun parantuminen. Suolahuoneessa istutaan 40 min ajan mukavasti tuoleilla ja hengitetään negatiivisesti ionivarautunutta suolapölyä. Noin 20 asteisen huoneen lattialla on paksu kerros karkeaa suolaa. Lisäksi seinät ja katto on vuorattu valkoisella vuorisuolalla, mikä tekee tilasta rauhoittavan.

RENTOUTUSHETKI

Rentoutustuokiossa tehdään helppoja kehoharjoituksia yhdistäen mindfulnessiin. Rentoudutaan  sekä kehon että mielen tasolla omaa kehoa kuunnellen. Ei vaadi aiempaa kokemusta rentoutuksesta tms. Tuokio voidaan toteuttaa ryhmän koosta riippuen joko alustoilla tai tuoleilla istuen. Rentoutuksen myönteisiä vaikutuksia on esim. hermoston rauhoittuminen, stressihormonien laskeminen, lihasten rentoutuminen, mielen rauhoittuminen tai virkistyminen, keskittymiskyvyn parantuminen, yöunen syveneminen.

TOIMINNALLINEN LUENTO STRESSISTÄ

Onko elämäsi täynnä ohjelmaa ja kiireen tuntu valtaa sinut? Onko tehokkaan ajankäytön vaatimukset valuneet työelämästä vapaa-aikaasi? Kohtuullinen väliaikainen stressi voi antaa voimavaroja ja parantaa keskittymis- ja suoriutumiskykyä. Kun stressi jatkuu, haasteet ylittävät käytettävissä olevat voimavarat. Stressi on hermoston häiriötila. Tasapaino aktiviteetin ja levon välillä häiriintyy. Stressinhallintaa voi opetella. Saat tietoa stressistä; mm. miten se vaikuttaa ihmiseen ja miten voimme ennaltaehkäistä sitä. Teemme stressiä vapauttavia harjoituksia, joita voit tehdä kotonakin. 

TOIMINNALLINEN LUENTO TYÖSSÄ JAKSAMISESTA

Saatte tietoa stressistä ja sen vaikutuksista monesta eri näkökulmasta, ja keinoja stressinhallintaan. Teemme erilaisia käytännön harjoituksia yhdistäen mindfulnessia ja rentoutusta. Kun stressi alkaa hellittää, niin tunnemme sen monella tavalla; työssäsi jaksamisen tunne vahvistuu, keskittymiskyky paranee, tunnet innostusta asioihin, lihakset rentoutuvat, hermosto rauhoittuu, stressihormonit laskevat, mieli rauhoittuu tai virkistyy, palaudut jne. Saatte työkaluja, joita voi käyttää työpäivän aikana sekä vapaa-ajalla. Saatte tietoa myös muista tekijöistä, jotka vaikuttavat työssä jaksamiseen.