Nyt joogaa, rentoudu, venyttele ohjatusti etänä missä vaan!

 

Venyttele ja rentoudu videopaketti (Uusi!)

Videopaketti (4 videota) sisältää: 15 min mielikuvamatkan, 25 min rentoa ravistelua, venyttelyä ja rentoutusta, 30 min lempeää venyttelyä ja mielikuvamatkan, 40 min fyysisempää dynaamista venyttelyä ja rentoutusta. KESÄTARJOUS: Katseluoikeus heinäkuun 2020 loppuun asti. Tilaa alta! 

 

Rentoutusvideopaketti

Videopaketti (4 videota) sisältää: kaksi noin 20 min ja kaksi noin 30 min mittaista rentoutustuokiota. Kaikissa tuokioissa on alkuun kehollinen osuus; lämmitellään ja venytellään kehoa, ja loppuun hermostoa rauhoittava loppurentoutus. Saat kuukauden katseluoikeuden videoihin. Tilaa alta! 

Voit tilata 1 kk katseluoikeuden videopakettiin (4 videota). Jotta voit tehdä tilauksen, sinulla pitää olla gmail sähköposti (Google-tili). Jos sinulla ei ole tiliä, luo se helposti tästä. 

Hinta: 20 €/ videopaketti   

ILMAINEN  SATUJUMPPAVIDEO!  

Haluatteko lähteä yhdessä Satumaahan? Satujumpassa edetään tarinallisesti ja leikinomaisesti mielikuvien avulla. Satujumppa perustuu lapsijoogaan. Kesto 30 min. Noin 3-vuotiaista ylöspäin. Varatkaa vähän tyhjää tilaa ja alustat on plussaa. 

Lähde Satumaahan tästä!

Palaute on tervetullutta. Anna palautetta tästä satujumpasta! Kiitos!

 

 

Lapsi-aikuinen joogavideot (n. 3-vuotiaista ylöspäin)

Tilaa alta lapsi-aikuinen joogavideoita. Tarinan avulla helppoa joogaa yhdessä koko perheen voimin. Videoilla edetään rauhallisesti ja näytetään liikkeet selkeästi. Ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

Voit tilata 1 kk katseluoikeuden lapsijoogavideoon (kesto 16 min). Jotta voit tehdä tilauksen, sinulla pitää olla gmail sähköposti (Google-tili). Jos sinulla ei ole tiliä, luo se helposti tästä. 

Hinta: 5 €/ video nro 1  (1 kk katseluoikeus) 

Voit tilata 1 kk katseluoikeuden lapsijoogavideoon (kesto 16 min). Jotta voit tehdä tilauksen, sinulla pitää olla gmail sähköposti (Google-tili). Jos sinulla ei ole tiliä, luo se helposti tästä. 

Hinta: 5 €/ video nro 2  (1 kk katseluoikeus)