Nyt joogaa, rentoudu, venyttele ohjatusti etänä missä vaan!

 

Venyttele ja rentoudu videopaketti 

Videopaketti (4 videota) sisältää: 15 min mielikuvamatkan, 25 min rentoa ravistelua, venyttelyä ja rentoutusta, 30 min lempeää venyttelyä ja mielikuvamatkan, 40 min fyysisempää dynaamista venyttelyä ja rentoutusta. Saat kuukauden katseluoikeuden videoihin. Tilaa alta! 

Rentoutusvideopaketti

Videopaketti (4 videota) sisältää: kaksi noin 20 min ja kaksi noin 30 min mittaista rentoutustuokiota. Kaikissa tuokioissa on alkuun kehollinen osuus; lämmitellään ja venytellään kehoa, ja loppuun hermostoa rauhoittava loppurentoutus. Saat kuukauden katseluoikeuden videoihin. Tilaa alta! 

Voit tilata 1 kk katseluoikeuden videopakettiin (4 videota). Jotta voit tehdä tilauksen, sinulla pitää olla gmail sähköposti (Google-tili). Jos sinulla ei ole tiliä, luo se helposti tästä. 

Hinta: 10 €/ videopaketti   

ILMAINEN  SATUJUMPPAVIDEO!  

Haluatteko lähteä yhdessä Satumaahan? Satujumpassa edetään tarinallisesti ja leikinomaisesti mielikuvien avulla. Satujumppa perustuu lapsijoogaan. Kesto 30 min. Noin 3-vuotiaista ylöspäin. Varatkaa vähän tyhjää tilaa ja alustat on plussaa. 

Lähde Satumaahan tästä!

Palaute on tervetullutta. Anna palautetta tästä satujumpasta! Kiitos!

 

Lapsi-aikuinen joogavideot (n. 3-vuotiaista ylöspäin)

Tilaa alta lapsi-aikuinen joogavideoita. Tarinan avulla helppoa joogaa yhdessä koko perheen voimin. Videoilla edetään rauhallisesti ja näytetään liikkeet selkeästi. Ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

Voit tilata 1 kk katseluoikeuden lapsijoogavideoihin (kesto n.16 min/video). Jotta voit tehdä tilauksen, sinulla pitää olla gmail sähköposti (Google-tili). Jos sinulla ei ole tiliä, luo se helposti tästä. 

Hinta: 5 €/ 2 videota (1 kk katseluoikeus)