RENTOUTUS

RENTOUTUSTUNTI TYÖPÄIVÄN JÄLKEEN

Onko teille tärkeää, että työntekijät jaksavat hyvin? Haluatteko tarjota työyhteisöllenne mahdollisuuden rentoutustuntiin työpäivän jälkeen? Rentoutustunnilla tehdään helppoja kehoharjoituksia, joilla avataan, venytellään ja lämmitetään kehoa. Annetaan rentoutus sekä keholle että mielelle. Teemme mielen läsnäoloharjoituksia kehollisuuden kautta sekä mielikuvaharjoitusten avulla. Kun hermosto rauhoittuu, stressihormonitaso laskee, palautuu, mieli rauhoittuu tai virkistyy, keskittymiskyky paranee ym. niin työntekijä jaksaa  paremmin. Lyhyet vaikutukset tuntuvat siinä hetkessä, pidemmät vaikutukset alkavat tuntua pikkuhiljaa. Hengitys on olennaisessa osassa. Tasapainoisemman hengityksen avulla mm. hengitys syvenee, happea virtaa kehoon, lihakset rentoutuvat, läsnäolo kasvaa.

Teemme harjoituksia eri tasoissa (seisaallaan, istuallaan ja maaten) omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksia voi tehdä kotonakin. Rytmi on pääsääntöisesti rauhallinen, välillä “ravistellaan” kehoa nopeammalla sykkeellä. Kaikki tehdään pakottamatta. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta rentoutuksesta.

Rentoutus voisi olla kerran viikossa teille sopivana ajankohtana (esim. klo 15.30-16.30).  Voitte tilata jakson, jonka pituus sovitaan erikseen (esim. kahdeksan kertaa tai koko syyskausi). Rentoutustuntia varten työpaikaltanne tulisi löytyä tila (sali tms.) jossa voimme tehdä harjoituksia alustoilla. Mukaan tarvitaan oma alusta, juotavaa, päälle rennot vaatteet. Halutessa voi ottaa myös villasukat /muuta lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten.

Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

 

Aika: 60 min /krt

Hinta: 99 € /krt, alv 0 % (108,90 € /krt, alv 10 %) Oulu ja Oulun seutukunnat

Huom. Jos työntekijät maksavat itse rentoutustunnit (työnantaja antaa tilan), sovitaan jaksokohtainen pakettihinta /hlö erikseen.

 

Ota yhteyttä

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä sähköpostia alla olevan lomakkeen avulla.