TYÖHYVINVOINNIN KEHITTÄMINEN

Tuntuuko teidän työpaikalla, että nyt olisi työhyvinvoinnin kehittämisen aika? Työhyvinvointi on monen tekijän kokonaisuus. Sitä ei saavuteta pelkästään työstä irrallisilla tempauksilla vaan se syntyy ennen kaikkea työn arjessa. Työhyvinvointi luodaan yhdessä, ja sen edistäminen kuuluu sekä työnantajalle että työntekijöille. Kun töissä voidaan hyvin, on sillä myönteinen vaikutus mm. työssä jaksamiseen, työniloon, yhteishenkeen, ilmapiiriin, tuottavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Hyvinvoinnin kasvaessa työhön sitoutuminen paranee ja sairauspoissaolojen määrä laskee. Investointi työhyvinvointiin maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

Työhyvinvoinnin kehittäminen -paketissa saatte tietoa työhyvinvoinnin osatekijöistä, ja erityisesti keinoja työyhteisönne hyvinvoinnin parantamiseksi. Toiminnallisten harjoitusten ja keskustelun kautta luodaan teille uusia ratkaisuvaihtoehtoja ja yhteisiä tavoitteita. Saatte uusia näkökulmia ja työkaluja. Yhdessä sitoudutte hyvinvoinnin kehittämiseen /ylläpitämiseen. Teemme myös muutamia rentoutusharjoituksia yhdistäen mindfulnessia.

Huomioin teidän ennalta ilmaisemat toiveet ja tarpeet paketin sisällössä. Kesto suunnitellaan teidän toiveiden mukaisesti. Se voidaan toteuttaa kertaluonteisesti (esim. 4-6 h). Suosittelen useampaa kokoontumiskertaa (esim. kolmen kerran paketti, 2 h/krt). Tilana voi olla työpaikkanne tai jokin muu varaamanne tila.

Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

 

Oulu ja Oulun seutukunnat:

Aika: 2 h (yksi kokoontumiskerta)

Hinta: 299 € alv 0 % (370,76 €, alv 24 %)

 

Aika: 2x 2 h (kaksi kokoontumiskertaa)

Hinta: 549 € alv 0 % (680,76 €, alv 24 %)

 

Aika: 3x 2 h (kolme kokoontumiskertaa)

Hinta: 799 € alv 0 % (990,76 €, alv 24 %)

 

Aika: 4 h (yksi kokoontumiskerta)

Hinta: 499 € alv 0 % (618,76 €, alv 24 %)

 

Huom. Jos haluatte erilaisen keston tai useamman kerran, sekin onnistuu. Neuvotellaan juuri teille sopiva paketti.

Ota yhteyttä

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä sähköpostia alla olevan lomakkeen avulla.