TYÖSSÄ JAKSAMINEN JA STRESSINHALLINTA

Mitä tapahtuu, kun ihminen ei voi hyvin, ja haasteet ylittävät käytettävissä olevat voimavarat? Stressi on hermoston häiriötila. Silloin ihminen voi kokea monenlaisia oireita: väsymistä tai ylivirittyneisyyttä, keskittymiskyvyttömyyttä, muistin pätkimistä, hermostuneisuutta, turhautuneisuutta, ilottomuutta, päänsärkyä, vatsakipua, innottomuutta, lamaantumista, jne. Töiden aloittaminen tai loppuunsaattaminen voi olla haastavaa, olennaisten asioiden huomaaminen on vaikeaa, luovuus rajoittuu, näkee asiat negatiivisesti. Pitkäaikainen stressi heijastuu vahvasti työssä jaksamiseen.

Stressinhallintaa voi opetella. Työssä jaksaminen ja stressinhallinta -paketissa saatte tietoa stressistä ja sen vaikutuksista monesta eri näkökulmasta, ja ennen kaikkea keinoja stressinhallintaan. Teemme erilaisia käytännön harjoituksia yhdistäen mindfulnessia ja rentoutusta. Teemme keho- ja mielikuvaharjoituksia. Sukellamme yhdessä olemisen mielentilaan, jossa tietoisuus itsestä kasvaa ja alamme elää elämäämme suoraan, kokemusperäisesti. Kun stressi alkaa hellittää, niin tunnemme sen monella tavalla; Työssäsi jaksamisen tunne vahvistuu, keskittymiskyky paranee, tunnet innostusta asioihin, lihakset rentoutuvat, hermosto rauhoittuu, stressihormonit laskevat, mieli rauhoittuu tai virkistyy, palaudut jne. Saatte työkaluja, joita voi käyttää työpäivän aikana sekä vapaa-ajalla. Huomioin teidän ennalta ilmaisemat toiveet ja tarpeet paketin sisällössä. Tilaisuus järjestetään työpaikallanne tai varaamassanne tilassa.

Työssä jaksaminen on yksi työhyvinvoinnin osatekijä. Tämä paketti antaa enemmän keinoja omaan työssä jaksamiseen. Työhyvinvoinnin kehittäminen -paketissa pureudutaan syvemmälle juuri teidän työyhteisönne työhyvinvointiin.

Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

 

Aika: 2 h

Hinta: 299 € alv 0 % (370,76 €, alv 24 %) Oulu ja Oulun seutukunnat

 

Aika: 3 h

Hinta: 399 € alv 0 % (494,76 €, alv 24 %) Oulu ja Oulun seutukunnat

Huom. Jos haluatte pidemmän ajan tai useamman kerran, sekin onnistuu. Neuvotellaan juuri teille sopiva paketti.

 

Ota yhteyttä

Jaana Vahtola p. 044 9828106

tai lähetä sähköpostia alla olevan lomakkeen avulla.